Συνταγές

Τιραμισού με ελαφριά κρέμα γιαουρτιού

Project Description

 Υλικά για 4 μερίδες

8 μπισκότα σαβουαγιάρ
750 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι Μανδρέκας 8%
15 γρ. γαλλικό καφέ
1 κουταλιά της σούπας άχνη ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη

Εκτέλεση

  • Μουλιάζουμε τα σαβουαγιάρ στον κρύο καφέ και τα τοποθετούμε όρθια  σε ένα ποτήρι μέχρι να στεγνώσουν
  • Βάζουμε το στραγγιστό γιαούρτι Μανδρέκας 8%σε ένα βαθύ μπολ και το χτυπάμε με την άχνη ζάχαρηΤοποθετούμε τα σαβουαγιάρ σε ένα ποτήρι σερβιρίσματος και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα γιαουρτιού
  • Το αφήνουμε για δύο ώρες στο ψυγείο και πασπαλίζουμε με το κακάο πριν σερβίρουμε