Συνταγές

Moυς σοκολάτας με γιαούρτι

Project Description

 Υλικά για 4 μερίδες

350g στραγγιστό γιαούρτι Μανδρέκας 8%

350ml  πλήρες φρέσκο αγελαδινό γάλα Μανδρέκας

450g κουβερτούρας σε κομμάτια

Εκτέλεση

  • Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια και την λιώνουμε σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει αλαφρά την αφαιρούμε από το μάτι και ανακατεύουμε ελαφρά
  • Ξεχωριστά σε ένα μπολ βάζουμε το στραγγιστό γιαούρτι Μανδρέκας 8% και το φρέσκο γάλα Μανδρέκας και χτυπάμε σιγά μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο
  • Προσθέτουμε, σταδιακά και χτυπώντας σιγά, την λιωμένη σοκολάτα στο μείγμα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  • Σερβίρουμε σε μικρά μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες