Συνταγές

Ντρέσινγκ Γιαουρτιού για Σαλάτες

Project Description

Υλικά:

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1κ.γ άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό αγγουράκι ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι, το χυμό του
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

  1. Χτυπάμε το λεμόνι, το λάδι και το αγγουράκι στο μπλέντερ.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και τα αρωματικά χόρτα και ανακατεύουμε καλά.
  3. Αλατίζουμε ελαφρώς.
  4. Τοποθετούμε την σως στο ψυγείο για περίπου μισή με μία ώρα, για να «δέσει».