Εταιρεία

Η Κορινθιακή εταιρεία γαλακτοκομικών  ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. έχοντας πάνω από 60 χρόνια παράδοσης στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων  θέλησε να φέρει πιο κοντά σε κάθε καταναλωτή φρέσκα γαλακτοκομικά από αγνές, ελληνικές πρώτες ύλες κρατώντας σε απόλυτη ισορροπία την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές.  Από αυτή την επιθυμία και με πολύ αγάπη δημιούργησε την αλυσίδα καταστημάτων ΄Μικρά μεΓάλα΄

Τα  ‘Μικρά μεΓάλα΄ είναι πρατήρια γαλακτοκομικών που γεννήθηκαν ουσιαστικά από τις αξίες που  μοιραζόταν κάποτε κάθε γαλακτοπώλης με την πελατεία της γειτονιάς του:  την φρεσκάδα των προϊόντων του, την αλήθεια για την ποιότητα και την τιμή τους, το ‘λόγω τιμής’ που υπέγραφε την σχέση τους-μία σχέση περισσότερο προσωπική και λιγότερο εμπορική…μία σχέση που δυναμώνει με το πέρασμα του χρόνου!

Άλλωστε για εμάς οι γειτονιές ζωντανεύουν,ζωηρεύουν, συναντιούνται με αφορμή  τα μικρά  ή μεγάλα καλά που έρχονται στην ζωή ενός ‘η των πολλών. Μία τέτοια αφορμή για μικρές καθημερινές χαρές θέλουμε να είναι τα καταστήματά μας, απ’όπου μπορείτε να προμηθευτείτε καθημερινά φρέσκο γάλα, γιαούρτια, επιδόρπια γάλακτος, κατσικίσιο γάλα, τυροκομικά και πολλά ακόμα ελληνικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τη διατροφή του επιλέγουμε τα καλύτερα και τα αγνότερα συστατικά για να φτάνουν σε εσάς με αγάπη!